Rólunk

Kik vagyunk és mihez értünk?

Tanácsadó csapatunk elkötelezett a tisztább jövő iránt, azonban hiszünk abban, hogy a vállalkozások munkájának jól megérdemelt gyümölcse a profit!

TAO kedvezményeket népszerűsítő oldalunkkal azokat a gazdasági előnyöket igyekszünk feltárni, amelyekkel a környezeti terhelés csökkentésével vállalkozása még nyereségesebbé válik!

Szakmai tapasztalatokkal rendelkezünk az energetikai igazolások, az elektromos autók, az adózási, finanszírozási kérdések és az értékesítés terén, kapacitásaink közé tartozik a matematikai modellezés, amellyel egy beruházási döntés összes költsége és a várható gazdasági előnye is kimutatható. 

Keressen minket igazolási űrlapjaink kitöltésével, amelyre igyekszünk 1 munkanapon belül írásos árajánlattal válaszolni.

Vagy egyszerűen…

Miben tudunk segíteni?

Igazoljuk energetikai célú beruházását, amely adódokumentum segítségével könyvelője az adókedvezményeket érvényesíteni tudja.

Felkészült energetikai tanácsadó partnerük 10 évre szóló felelősségbiztosítással nyújt garanciát arra, hogy az adókedvezményeket érvényesíthesse, és Magyarország elszámolhasson vállalásaival az Európai Unió felé.

Segítünk Önnek, hogy tervei megvalósításához partnereket találjon, megkönnyítve a kapcsolatfelvétel, a tervezés, ajánlatkérés feladatait, hozzáértő szakemberek, vállalkozások ajánlataival.

Kérdezhet szakértőinktől adózási, elszámolási, könyvelési kérdésekben, benyújthat befejezett energetikai célú beruházására igazolási igényt.

Mindezt online, kényelmesen megteheti bármikor, vagy az email megosztás gomb használatával felelős kollégájára delegálhatja a feladatot.

Segíthetünk tervei megvalósításában?

Ha úgy dönt, hogy beruház energiahatékonysága növelésébe, de még nem tudja hogyan induljon el, partnereink hirdetései segítségére lesznek! Találja meg az önnek szükséges kivitelezőket, kérjen tőlük segítséget projektje gazdaságossági számításainak elvégzésében, az árajánlatok begyűjtésében, tervei megvalósításában.

Épület energiahatékonyság

Válasszon céljai szerint partnereink közül és kérjen tőlük tanácsot, felmérést, ajánlatot az épület energiahatékonyságot növelő beruházások kivitelezésére.

Cégautó vásárlás

A cégautó vásárlás akkor jogosít TAO kedvezmény igénybevételére, ha a jármű elektromos, vagy Pug-in Hibrid hajtású. A kedvezmény igénybe vehető használt autóra is.

“Azonnal tudtak minden kérdésemre válaszolni, gyorsan és pontosan kaptam meg a kért ajánlatokat és az energetikai tanúsítványt is. Elégedett vagyok, ajánlom őket…”

Szilágyi János

Ügyvezető, Kine-Szil Kft